8 Mart 2013 Cuma

Hamilelikle ilgili televizyon kanalımız açıldı.



 

 Hamilelikle ilgili bilgi sunumları,hamilelikte anne karnındaki bebek gelişimi,hamilelik belirtileri ,doğum anı ve daha fazla video izlemek için web televizyonumuzu izleyip kanalımıza abone olursanız sevinirim.
hafta-hafta-hamilelik.web.tv den izleyebilirsiniz.



Gebelik videolarımız

Videolarımızı izlemek için tıklayınız


7 yorum :

  1. Televizyon kanalınız hayırlı olsun.Hamilelik mide bulantıları çok güzel anlatılmış.Hemen tüm programlarınızı izliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim pinar hanım sağolun. gerçektende çok izleyicimiz olu. sayelerinizde.
    İnşallah hamilelikle ilgili bilgi sunumlarımıza devam edeceğiz.En son hamilelik belirtilerini vermiştik.Çok beğenildiğini gördüm.Sevindik.Daha öncede hamilelikte en sık görülen sabah bulantıları hakkında sunum hazırlamıştım.O da çok beğenildi.

    YanıtlaSil
  3. Tv kanalı orginal olmuş.Ne güzel hamilelikle ilgili bilgilendirme yapan kanalınıza abone oldum

    YanıtlaSil
  4. Tv kanalınızı google den aratırken buldum.Çok güzel bir kanal tüm videolarınızı izledim.Hamilelik belirtilerini müthiş bir anlatımla sunmuşsun.Tşk ederim.Se-bant bilekliği ise zaten kullanmıştım.Çok faydalı oldu

    YanıtlaSil
  5. Hamilelikle ilgili kurulmuş ve yayın yapan bu web.tv nin çok başarılı olacağına inanıyorum.Hamilelik belirtileri öyle akıcı bir dille anlatılmış ki 18 dakikalık videoyu usanmadan dişnledim.

    YanıtlaSil
  6. Henüz anne karnındaki bebeği hangi anne adayı merak etmez ki.Kanalınızı ilgi ile izliyorum.Hamilelik belirtileri,hamilelik bulantısı en çok beğendiğim sunumlardı.Bebek kalp atışlarını ve el dopler kullanımı ile ilgili videonuzlada türkiyede ilk dopler kiralama işini yapan firma olduğunuzu öğrenmiş oldum.Tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  7. hımmm kanalınız çok güzelmiş

    YanıtlaSil

Teşekkür ederiz.Yorumlarınızla daha iyiyi bulacağız.İnşallah.

E-maille bildirim için tıklayınız.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

NetworkedBlogs